Sezon na jagody w pełni :) Nie mogło więc zabraknąć koktajlu jagodowego :) Dzisiaj w wersji z bananami - bardziej pożywny niż zwykle jako że zastąpił jeden z posiłków :). Polecam Wam baaaardzo :)
Składniki:
500ml kefiru
1 szkl jagód
2 mocno dojrzałe banany
2-3 łyżki likieru kokosowego lub syropu barmańskiego
2 łyżki cukru pudru
sok z 1/2 cytryny
Wszystkie składniki zmiksować. Podawać mocno schłodzone udekorowane cytryną i listkami mięty.
Smacznego :)
pyszny!
OdpowiedzUsuńpiękny ma kolor :)
OdpowiedzUsuńwygląda cholernie ;-) apetycznie, wrzuciłabym do gęby razem ze szklanką :-)
OdpowiedzUsuńCudowny kolor! Podoba mi się dodatek nutki kokosowej :)
OdpowiedzUsuńI to jest właśnie to, za co uwielbiam lato!! Pyszny!
OdpowiedzUsuń