Pasja jest przewodnikiem do największych tajemnic...Poczuj ze mną jej smak...


24 stycznia 2012

Tort z okazji Dnia Babci i Dziadka



Dzisiaj prezentowany torcik popełniłam z okazji Dnia Babci i Dziadka :) Ta dekoracja to moje pierwsze doświadczenia z moimi nowymi tylkami dekoratorskimi :) Smak - malibu :)




3 komentarze:

  1. Tort z Malibu - to musi obłędnie smakować.
    A ja mam pytanko, bo sama z siebie zdolności w tym kierunku nie posiadam - jak taką sprytną krateczkę na boku tortu się robi?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :) zapewniam Cię że ja równiez niespecjalnie uzdolniona jestem ;) Taka przeplatankę robi się tylką nr 47 :) Najpierw robisz pionowo kreskę a na niej 3-4 poziome w odstępah, następnie znów poionowa i poziome na przemian :)

      Usuń
  2. Bardzo mi się podoba, jak go udekorowałaś! Brawo! No i Ty nieuzdolniona jesteś... jasne!

    OdpowiedzUsuń