moje pasje
Pasja jest przewodnikiem do największych tajemnic...Poczuj ze mną jej smak...
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
tu jestem
przeliczniki
osiągnięcia
ja i media
Półprodukty
Dieta 1100 kcal
▼
6 maja 2024
Bułeczki z cebulą
›
Przepyszne, mięciuteńkie, cudownie pachnące. Aromat tych bułeczek podczas pieczenia otula cały dom. Doskonale smakują również na drugi dzień...
1 komentarz:
1 maja 2024
Zupa tajska z kurczakiem
›
Ulubiona zupa mojej córki :) Kurczak, cukinia, curry i imbir :) Błyskawiczna w przygotowaniu, niekłopotliwa bardzo, bardzo aromatyczna. Prz...
29 kwietnia 2024
Bułeczki ze szpinakiem fetą i mozzarellą
›
Zapraszam Was dzisiaj na pyszne drożdżowe bułeczki wypełnione po brzegi szpinakiem i pysznymi serami. Są mięciuteńkie i doskonale wytrzymują...
24 kwietnia 2024
Chleb orkiszowy z orzechami na zakwasie
›
Dzisiaj kolejny chleb, tym razem na bazie mąki orkiszowej o lekko orzechowym smaku. Dodatek orzechów włoskich i nerkowca tylko spotęgował to...
23 kwietnia 2024
Zupa solianka
›
Zupę tą wiele lat temu miałam okazję jeść we Lwowie przy okazji mojej pierwszej wizyty w tym cudownym mieście. Gdy wspominam ten czas robi...
22 kwietnia 2024
Żeberka w marynacie z whisky
›
Myślę że do dzisiejszej propozycji nie będę Was długo namawiać. Te żeberka doskonale sprawdzą się nie tylko w propozycjach grillowych, ale ...
20 kwietnia 2024
Proziaki
›
Proziaki to podkarpackie przysmaki przygotowane na bazie mąki i sody, która kiedyś nazywana była prozą (stąd ich nazwa). Są niekłopotliwe ...
2 komentarze:
19 kwietnia 2024
Sałatka z gorgonzolą, mango, awokado i granatem
›
Błyskawiczna w przygotowaniu, niesamowicie efektowna i smaczna sałatka o słodko orzechowych nutach. Jeśli nie lubicie rukoli z powod...
18 kwietnia 2024
Gulasz bałkański
›
Kawałeczki mięciuteńkiego mięsa zanurzone w obłędnym sosie z pomidorami z dodatkiem kluseczków gnocchi lub naszych klasycznych kopytek. Wiel...
1 komentarz:
17 kwietnia 2024
Chleb pszenno - żytni na zakwasie
›
Dzisiaj chciałabym Was zaprosić na przepyszny chleb. Wypiek z tego przepisu zawsze się udaje i nigdy nie zawodzi. Można eksperymentować z ...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer