tag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post8616203157718793658..comments2024-03-27T13:37:16.636+01:00Comments on moje pasje: Chleb Dukanamoje pasjehttp://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-32961214684107319592014-01-12T16:36:36.933+01:002014-01-12T16:36:36.933+01:00nie jestem pewna. Nigdy nie robiłam tego chleba z ...nie jestem pewna. Nigdy nie robiłam tego chleba z drożdżami .... poza tym nie wiem czy w Dukanie można.... moje pasjehttps://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-1672397817247509492014-01-12T15:13:53.606+01:002014-01-12T15:13:53.606+01:00mam pytanie czy proszek do pieczenia mozna zastapi...mam pytanie czy proszek do pieczenia mozna zastapic drozdzami?ANABELLAhttps://www.blogger.com/profile/16165053711296508528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-17090107818779425212013-02-10T16:49:23.514+01:002013-02-10T16:49:23.514+01:00proporcje powinny być takie same
proporcje powinny być takie same<br />moje pasjehttps://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-68821902193839155722013-02-10T16:32:17.185+01:002013-02-10T16:32:17.185+01:00Zastepujac make kukurydziana skrobia kukurydziana...Zastepujac make kukurydziana skrobia kukurydziana proporcje zostaja te same?? Prosze o odpowiedz na maila kropek-17@go2.plAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06839710745605350793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-68744817446258109012012-09-29T16:53:15.481+02:002012-09-29T16:53:15.481+02:00przed chwilom wyciągłam z piekarnika ten chlebek-p...przed chwilom wyciągłam z piekarnika ten chlebek-poprostu super!!!!fajniewyrusł skurka chrupiąca normalnie pychotka!!!!polecam!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06221709813046277191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-82224744752840113152012-06-28T00:14:13.420+02:002012-06-28T00:14:13.420+02:00piekę ten chlebek od pół roku - to mój przebój sma...piekę ten chlebek od pół roku - to mój przebój smakowy...zamiast mąki kukurydzianej w oryginale jest skrobia kukurydziana (mazeina). Od siebie dodałam jeszcze pieprz lub pieprz cayenne, zioła prowansalskie i tak około szklanki dodatków w rodzaju: słonecznik, dynia, siemię, płatki owsiane zwykłe robię zawsze 1/2 porcji i piekę 1 długą blaszkę - starcza mi na tydzień - zamrażam sobie porcje po 4-6 kromek i potem odgrzewam w tosterze - po domieszaniu ostzrejszych przypraw i ziaren (tym też posypuję wierzch) prawie sam można jeść - jest lekko pikantny, po prostu super...<br />AgataAgatahttps://www.blogger.com/profile/06587981722510239734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-75244425829677536312012-04-12T22:49:38.526+02:002012-04-12T22:49:38.526+02:00Ciekawy chlebek,tyle,że na Dukanie mąka kukurydzia...Ciekawy chlebek,tyle,że na Dukanie mąka kukurydziana jest dozwolona od fazy 3-ej,a wtedy już jest to ten czas ,gdzie można zdecydowanie więcej,dzięki posiłkom królewskim.<br />A jak wiadomo,chodzi tu najbardziej o pyszny chlebek na fazach początkowych,taki by zaspokoił smak codziennego chleba.Pozdrawiam.BaSiA B.https://www.blogger.com/profile/10603167251816810086noreply@blogger.com