tag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post3072815672339125345..comments2024-03-27T13:37:16.636+01:00Comments on moje pasje: Ser feta w oliwie z ziołamimoje pasjehttp://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-53314732960372486552013-04-27T08:45:10.910+02:002013-04-27T08:45:10.910+02:00szczerze mówiąc nie robiłam. Obawiam się że mógłby...szczerze mówiąc nie robiłam. Obawiam się że mógłby się rozlecieć...moje pasjehttps://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-17332556758087648692013-04-26T21:27:27.644+02:002013-04-26T21:27:27.644+02:00Szukałam przepisu na ser zalany oliwą i trafiłam d...Szukałam przepisu na ser zalany oliwą i trafiłam do Ciebie:) Zapowiada się smakowicie, a czy ze zwykłego białego twarogu można zrobić? pozdrawiam...Pawannahttps://www.blogger.com/profile/13162703876578476775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-1259846447040433832011-09-24T12:42:39.348+02:002011-09-24T12:42:39.348+02:00Escapade Gourmande wyczytałam że feta zalana oliwą...Escapade Gourmande wyczytałam że feta zalana oliwą w chłodzie może leżeć 2-3 miesiące :) ale tak jak już wcześniej napisałam, u mnie jeszcze tyle nie wytrzymała :) Moze kiedyś sie uda ją np schować i nikomu nie powiedzieć że robiłam ;) Tylko jeszcze sama będę musiała "zapomnieć" o niej na te 2-3 mies :D Pozdrawiammoje pasjehttps://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-75532982372886908822011-09-23T10:37:30.213+02:002011-09-23T10:37:30.213+02:00Brzmi bardzo apetycznie:D a dzisiaj właśnie wykor...Brzmi bardzo apetycznie:D a dzisiaj właśnie wykorzystałam całą fetę na pierogi..<br />no cóż.. może następnym razem:)Angelika Szostakhttps://www.blogger.com/profile/08381363669582739053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-52684916726835736332011-09-22T13:05:01.898+02:002011-09-22T13:05:01.898+02:00Fantastycznie się prezntują te słoiczki!! Z wielką...Fantastycznie się prezntują te słoiczki!! Z wielką ochotą przygarnęłabym taki jeden:)<br />Pozdrawiam serdecznie:)Asiekhttps://www.blogger.com/profile/17026607515995921292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-10252100485790403982011-09-22T12:16:27.742+02:002011-09-22T12:16:27.742+02:00Z chęcią wypróbuję :) Bo te słoiczki wyglądają obł...Z chęcią wypróbuję :) Bo te słoiczki wyglądają obłędnie! Jak długo można przechowywać w lodówce taką fetę zalaną oliwą?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01181899135924730323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-69917460803062178442011-09-22T12:11:59.484+02:002011-09-22T12:11:59.484+02:00hmmmm jeszcze nie wytrzymał tak długo bym się zast...hmmmm jeszcze nie wytrzymał tak długo bym się zastanawiała jak długo można go przechowywać ;) a tak na serio to po tym linkiem http://www.fcmarket.pl/sezam/043838.pdf przeczytałam że feta zalana oliwą może leżakować 2-3 miesiące. Ja bym tego nie pasteryzowała ani we wrzątku ani w piekarniku. Zresztą... u nas za szybko to znika ;) i robić będę na bieżąco :) A jeśli chodzi o papryki opiekane tudzież suszone pomidory... to ja pewnie robiłabym tak : http://www.mniammniam.com/Suszone_pomidory_na_sposob_domowy-6359p.html choc czytałam że część ludzi pasteryzuje np w piekarniku :) Pozdrawiam.moje pasjehttps://www.blogger.com/profile/15311075062967600947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-12930175218116858112011-09-22T10:03:24.913+02:002011-09-22T10:03:24.913+02:00Miło, że nie jestem jedyną fanką fety:))
Dobry pom...Miło, że nie jestem jedyną fanką fety:))<br />Dobry pomysłAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-42111009424218537902011-09-22T10:02:13.181+02:002011-09-22T10:02:13.181+02:00Zawsze sobie obiecuję zrobić takie na Boże Narodze...Zawsze sobie obiecuję zrobić takie na Boże Narodzenie pod choinkę. Może w tym roku się uda? <br />Twoje wyglądają niezwykle apetycznie!Onahttps://www.blogger.com/profile/10797495415364564389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-59004728330168120572011-09-22T09:59:48.472+02:002011-09-22T09:59:48.472+02:00No to jest to! Ślinka już mi cieknie. Mam jednak p...No to jest to! Ślinka już mi cieknie. Mam jednak pytanko, jak długo to może stać w słoiku? Bo zrobiłam w podobny sposób papryki opiekane, bez skórki i zalałam oliwą. Nie wiem co dalej. Bo chciałabym zrobić tego na zimę póki sezon trwa, czy mam zapasteryzować słoiki?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08539500851155142701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2642736242083580528.post-4683544384918809142011-09-22T09:57:54.467+02:002011-09-22T09:57:54.467+02:00Ale fantastycznie wyglądają te słoiczki wypełnione...Ale fantastycznie wyglądają te słoiczki wypełnione fetą i ziołami! To musi obłędnie smakować;)Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.com